„ ISTENT AKARJUK MI JÓ ATYÁNKNAK!... ”

A Regisztráció során megadott személyes adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde (székhely: : 4524 Ajak Hajnal út 11.sz.; cégjegyzékszám: 00001/2012-008) továbbiakban„intézmény” , a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglalt rendelkezések szerint kezeli az Ön személyes adatait, azaz az Ön nevét, jelszavát, e-mail címét, amelyeket Ön a www.tamasiaronaki.hu honlapon történő regisztráció során adott meg.


1.  Az adatkezelő és az adatkezelésre jogosult személyek, adatvédelmi tisztviselő
A regisztráció során megadott név, jelszó, e-mail cím, telefonszám és lakcím kezelésére az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde (székhely: 4524 Ajak Hajnal út 11.sz , cégjegyzékszám: 00001/2012-008) jogosult.
A  regisztrációnál az Ön által megadott személyes adatokhoz az intézmény vezetője jogosult hozzáférni.
Az intézmény adatvédelmi tisztviselőt nevezett ki. Az intézmény adatvédelmi tisztviselője Sási Bettina titkárnő, aki a következő e-mail címen  érhető el: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..


2.  Az adatkezelés célja és jogalapja
Az intézmény a regisztráció során megadott nevet, jelszót és e-mail címet az Ön beazonosítása céljából kezeli. Az adatkezelés jogalapja szerződés teljesítése.
A regisztráció során megadott név, jelszó és e-mail cím szolgáltatása nem jogszabályon vagy szerződéses kötelezettségen alapul, nem előfeltétele szerződés megkötésének, továbbá Ön semmilyen egyéb jogszabály alapján nem köteles a nevét, jelszavát és e-mail címét megadni.

Amennyiben Ön meg kívánja szüntetni az oldalon a regisztrációját, akkor a regisztrációját a  Regisztráció menüpont menüponton lévő Felhasználói fiókom törlése  feliratra kattintással törölheti. Ha Ön a www.tamasiaronaki.hu weboldalon történő regisztrációját törli, akkor az intézmény törli a felhasználói fiókját, valamint a regisztráció során megadott személyes adatait.


3.  Személyes adatok címzettjei
A regisztráció céljából megadott nevét, e-mail címét és jelszavát az intézmény további személy részére nem továbbítja.


4.  Az adatkezelés időtartama
Az intézmény a regisztráció során megadott személyes adatokat a regisztráció időpontjától a regisztráció törlésének időpontjáig kezeli.
Az intézmény az Ön által a regisztráció során megadott személyes adatokat a regisztráció törlése esetén automatikusan törli.


5.  Az adatkezelési tájékoztató módosítása
5.1    Az intézmény a jelen adatkezelési tájékoztatót bármikor módosíthatja. A módosított adtakezelési tájékoztatót akkor kell alkalmazni, amikor azt intézmény a honlapján nyilvánosságra hozza.
5.2    Az intézmény Önt az adatkezelési tájékoztató módosításáról a regisztráció során megadott e-mail címén értesíti. Ha Ön a módosított adatkezelési tájékoztató tartalmával nem ért egyet, akkor a regisztrációját törölheti és a regisztráció során megadott személyes adatait az intézmény törli.


6.  Az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogai
A személyes adatai kezelésével kapcsolatban az intézménnyel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen veheti fel a kapcsolatot.
Ön a személyes adatai kezelésével kapcsolatban az alábbi jogokkal rendelkezik:
6.1    Hozzáféréshez való jog
Önnek joga van arra, hogy visszajelzést kapjon a intézménytől arra vonatkozóan, hogy kezeli-e az Ön személyes adatait.
6.2    Helyesbítéshez való jog
Ön jogosult az intézménytől kérni, hogy indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse az Ön pontatlan személyes adatait vagy egészítse ki az Ön hiányos személyes adatait.
6.3    Törléshez való jog
Az intézmény az Ön kérésére indokolatlan késedelem nélkül törli a személyes adatait.
Az intézmény a személyes adatokat nem törli, ha az adatkezelés a (i) a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából szükséges, (ii) Ön az adatkezeléshez adott hozzájárulását visszavonja és az adatkezelésnek nincs más jogalapja, (iii) a személyes adatok kezelését előíró, az intézményre alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítése céljából, illetőleg (iv) jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges.
Egyéb esetekben az intézmény indokolatlan késedelem nélkül törli az Ön személyes adatait, ha (i) az intzéménynek nincs szüksége a személyes adatokra abból a célból, amely célból gyűjtötte vagy kezelte, (ii) a személyes adatait jogellenesen kezelték vagy (iii) az intézmény jogi kötelezettsége teljesítéséhez köteles a személyes adatokat törölni.
6.4    Adatkezelés korlátozásához való jog
Ön kérheti az intézményt, hogy korlátozza az adatkezelést, ha (i) Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, (ii) az adatkezelés jogellenes, Ön a személyes adatok törlését ellenzi, vagy (iii) az intézménynek a személyes adatokra adatkezelés céljából nincs szüksége, azonban Ön jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez a személyes adatok korlátozását igényli.


7.    Jogsértés esetén tehető lépések
7.1    Ha úgy gondolja, hogy az intézmény megsértette a jogait a személyes adatok kezelése során, akkor lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
7.2    A személyes adataira vonatkozó jogainak megsértése esetén panaszt nyújthat be a hatósághoz az alábbi elérhetőségen:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Levelezési cím:         1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím:             1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon:             +36 (1) 391-1400
Fax:             +36 (1) 391-1410
E-mail cím:          Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..


Hatályos 2021.02.21. napjától

Kapcsolat

Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde

4524 Ajak Hajnal út. 11 sz.

Telefon: +36 45 455 033
E-mail:  ajakiiskola@gmail.com

OM 033474

Térkép